24.3 C
Elektrėnai
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugsėjo 10-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar užsienio. Atsiras daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Nepažįstamas žmogus gali raginti priimti svarbų sprendimą.

- Reklama -

JAUTIS. Gali būti, kad gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Galite pasirašyti draudimo, studijų ar reklamos sutartį.


Daugiau informacijos apie nelaimes ir kriminalinius nusikaltimus Lietuvoje – portale 112info.lt


DVYNIAI. Šiandieną aiškinkitės santykius, dalinkitės patirtimi, žiniomis, eikite į konkursus. Turėtų sektis tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, tvarkyti teisinius reikalus.

VĖŽYS. Ši diena jus stimuliuos aplink save siekti tvarkos, švaros. Arba šito reikalaus kažkas kitas, o jums teks rimtai paplušėti, kad įtiktumėte. Turbūt būsite linkę koreguoti savo išorinį įvaizdį.

LIŪTAS. Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, draugai. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos srityje. Stiprių įspūdžių teiks kelionė, jei esate išvykę.

MERGELĖ. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, jo susirūpinimo priežastį. Galbūt turėsite labiau pasirūpinti tėvais, namiškiais. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Galite preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, kelionės ar pan. Turėsite galimybę padaryti įspūdį dominančiam asmeniui.

SKORPIONAS. Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos ar kitos dominančios veiklos sferoje.

ŠAULYS. Regis, nestokosite idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai svetimų reikalų peripetijose. Į savo pusę galite palenkti ne vieną oponentą ar konkurentą.

OŽIARAGIS. Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Šiandien nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį, veržtis į viešumą. Tai padės išvengti klaidų.

VANDENIS. Šiandien be atvangos dirbsite ir protu, ir liežuviu. Jeigu planuojate susitikti su dominančiais asmenimis, ši diena tinkama. Atgaivintos arba naujos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

ŽUVYS. Prieštaringai veiks viešas dėmesys. Pasistenkite elgtis solidžiau, atsakingiau, tuomet ši diena nenuvils. Būkite pasiruošę rimtiems klausimams, jeigu eisite į darbo pokalbį, oficialų susitikimą.

Geros dienos!

Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Vasaros švenčių maratonas – kaip nelikti tuščiomis kišenėmis?

Įsibėgėjus vasarai prasideda intensyviausias švenčių laikotarpis – mokyklų, universitetų išleistuvės, kvietimai į vestuves, krikštynas ar kitas šventes pasiekia daugelį iš mūsų. Natūraliai kyla klausimas...

5 grilio patiekalų receptai Joninėms: greita, skanu ir netikėta

Trumpiausią metų naktį daugelis palydės prie liepsnojančių laužų ir kepsninių, kur bus čirškinami šašlykai, dešrelės ir įvairūs mėsos kepsniai. Kulinarijos meistrai Joninių proga siūlo...

Prieš teismą stos Kelmės rajone moterį apiplėšęs ir smurtavęs vyras

Praėjusiais metais, t. y. 2019 metais spalio mėnesį, Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate, Kelmės rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelmės r,...

Elektrėnuose partrenkta pėsčioji

Elektrėnuose automobilis partrenkė ir sužalojo pėsčiąją. Kaip pranešė policija, avarija įvyko ketvirtadienį, apie 11 val. 55 min., Rungos gatvėje. Automobilis „Honda“, vairuojamas 68 metų vyro, kliudė...

Naujasis statybų reglamentavimas: NT pirkėjas bus apsaugotas ar nuskriaustas?

Nuo kitų metų naują būstą bus galima pirkti tik visiškai baigtame pastate. Nuo 2024 metų sausio Lietuvoje įsigalios nauja Statybos įstatymo redakcija, kurioje numatoma, kad sandorius dėl naujų ar rekonstruotų gyvenamosios paskirties patalpų bus...

Lietuvos pilių ir dvarų asociacija kviečia į paveldą pažvelgti jo puoselėtojų akimis

Lietuvos pilių ir dvarų asociacija pristato naują vaizdo klipą, kuriame įžvalgomis dalinasi pilių ir dvarų puoselėtojai, žmonės, savo gyvenimus susieję su praeities tyrinėjimu ir saugojimu. Įkvepiančios mintys ir nuostabūs Lietuvos grožį atskleidžiantys vaizdai pakvies...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS